Thursday, June 08, 2006

alguns records...

































El sol que entra per la meva finestra m'ha despertat des de bon matí, i ara entra un solet... ufff!! Quan de temps feia que desitjava això! Ara que ja em queden els dies comptats... ufff, en fi.

A més aquests dies estant sent de lo més estressants... més no podrien ser, uff.

Hi ha molta feina a fer, tots es posen d’acord per decidir els mateixos dies d’entrega i bé, com una està d’erasmus, també vol gaudir de la ciutat, no?



Però perquè veieu que faig coses, aquí us mostro unes fotografies que vaig fer i revelar, unes són a la pizzeria turca, que és una ganga, per 3.50€ et fots una mega pizza allargada, que està boníssima i a sobre et quedes molt ben servit. Lo millor que hem trobat.

Un lloc que recordaré, ja que totes les visites han passat per aquest lloc, i totes les despedides han passat també per allà.


Aquestes últimes fotografies són de la despedida del Marcio. Ara deu estar gaudint a Lisboa del bon temps i a finals de mes cap a Madeira... si es que... los hay con suerte!


I les altres dues, són una de les meves finestres, són enormes, i per allà m’entra ara el solet. En fi, un gran record de Gent.

Bé, doncs ara us deixo i m’endinso en el meu món de treball un altre cop.

Apa, que gaudiu tots d’un dia solejat, jo ho penso fer!!!


Tot stracks!!

3 comments:

Anonymous said...

3ª Foto: Arte.

by Zlinx.

Anonymous said...

Iba a decir algo parecido que el compañero zlinx, que buena esa foto.

Hale girasol, disfruta de ese sol que algunos solo vimos los primeros días alla por octubre y un par de días antes de volverme.

Chus.

bob said...

jejejeje
Maria Isabel!

"Aquestes últimes fotografies són de la despedida del Marcio. Ara deu estar gaudint a Lisboa del bon temps i a finals de mes cap a Madeira... si es que... los hay con suerte!"
:P


Me gustan todas las fotos, pero la primera es muy muy chula..

y faltan los creditos de las ultimas :P

(perdona mi castellano, pero sigo intentando :P)

márcio.