Sunday, June 25, 2006

Bcn again


Una setmana sense bici... una setmana sense Bèlgica... farà una setmana que vaig deixar Gent i vaig tornar a Barcelona.
Ha estat algo força estrany, ja que tenia moltes ganes de tornar i veure a la gent, però no volia deixar el que he tingut allà, el que he conegut allà, el meu ritme de vida, la meva vida allà...
Però bé, tot té un inici i un final, i ja sabia que tard o d'hora això s'acabaria.
Ara gaudeixo del sol de Barcelona, de la calor tan insuportable que fa en aquestes terres... uff!! a Bèlgica no estava acostumada!
I bé, ha estat una setmana plena de sorpreses, ja que ningú sabia que arribava a terres catalanes, només la meva família... així que me dedicat tota la setmana a fer sorpreses a la gent i com no, anar de cerveses... bé... més ben dit... enyorar les birres d'allà!

Que per cert Jan, vaig fer una festa el dia de Sant Joan amb totes les birres belgues.. i ostres, com es nota quan acabes de veure una Chimay, Duvel, Wesmalle, Orval... i després et toca pendre una Xibeca perquè ja s'han acabat les bones... pffffffffffff és molt dur, eh!!! hehehe.
En fi.

I res, ara toca disfrutar de l'ultima setmana de vacances abans de tornar a currar el dia 3... bufff!! vull vacances!!!!!!! :)


Per cert, el 4 Juliol és el meu sant... vull una bici!!!!!!

Thursday, June 08, 2006

alguns records...

































El sol que entra per la meva finestra m'ha despertat des de bon matí, i ara entra un solet... ufff!! Quan de temps feia que desitjava això! Ara que ja em queden els dies comptats... ufff, en fi.

A més aquests dies estant sent de lo més estressants... més no podrien ser, uff.

Hi ha molta feina a fer, tots es posen d’acord per decidir els mateixos dies d’entrega i bé, com una està d’erasmus, també vol gaudir de la ciutat, no?



Però perquè veieu que faig coses, aquí us mostro unes fotografies que vaig fer i revelar, unes són a la pizzeria turca, que és una ganga, per 3.50€ et fots una mega pizza allargada, que està boníssima i a sobre et quedes molt ben servit. Lo millor que hem trobat.

Un lloc que recordaré, ja que totes les visites han passat per aquest lloc, i totes les despedides han passat també per allà.


Aquestes últimes fotografies són de la despedida del Marcio. Ara deu estar gaudint a Lisboa del bon temps i a finals de mes cap a Madeira... si es que... los hay con suerte!


I les altres dues, són una de les meves finestres, són enormes, i per allà m’entra ara el solet. En fi, un gran record de Gent.

Bé, doncs ara us deixo i m’endinso en el meu món de treball un altre cop.

Apa, que gaudiu tots d’un dia solejat, jo ho penso fer!!!


Tot stracks!!

Friday, June 02, 2006

Estrèsss

Estressant!!

Així estant sent aquestes setmanes per aquí. Doncs ara tinc més feina que mai a la universitat, ja que s’apropa el final, i vingaaa tot de treballs!

I bé, sort que no fa bon temps, i això va bé, perquè així no m’importa estar tancada fent feina… però avui ha començat a millorar, avia’m si és veritat.

Ja que porta més de dues setmanes plovent cada dia, és horrible!! I fa molt de fred! És com si encara estiguéssim al hivern.. grrrrr Però bé encara així sortim, per aprofitar el màxim!

El cap de setmana passat el varem passar a Turnhout la Mercè i jo, a casa del Xavier.

No us penseu que és català aquest noi, és ben belga, el que passa que Xavier també és un nom francès i els seus pares han posat als fills noms francesos.

En fi, va estar molt bé, ja que el divendres van fer una festa en uns antics cinemes, i allò em va recordar en certa manera al Razzmatazz, ja que el terra era molt semblant i hi havien diferents sales amb el seu estil de música. I bé en una d’elles punxava el Xavier.

I per fer rodó el cap de setmana, al dia següent hi havia una altra festa de música Reggae, una altra cop, va estar genial. Van ser com unes minivacances.

Ara toca currar el màxim, però bé, dissabte ja hi torna haver una altra festa a casa del Rik. Així que per molt em costi, almenys hauré de fer acte de presencia per quedar bé, no? ;)

Però perquè veieu que vaig currant, us deixo una il·lustració d’un llibre que estic fent.


Encara que aquesta no és la il·lustració final, però perquè us feu una idea.


El record de Gent.


Apa, bon cap de setmana a tothom!


Een zoen!