Sunday, July 30, 2006

tornada


I per fi van arribar els "Zipi-Zape" belgues... farà ja unes quantes setmanes, en Rik i en Rub.
Ens vem instal·lar al pis d'una amiga, davant del mercat de Sant Antoni, per a nosaltres tot un luxe.
Per a mi de conya, ja que no havia de tornar a casa amb tren i ells m'esperaven després de la feina per anar a fer turisme... i és clar, cada nit volien sortir... vaig acabar ven baldada! Però van ser uns dies genials.

I com no... després de la seva marxa, als tres dies, ja hi tornava a ser jo per terres Belgues! A gaudir del Gentse Feesten!
Va ser la re-ostia! genial, la ciutat estava irreconeixible, tot ple de música al carrer, escenaris per totes les places del centre, gent per tot arreu, era impossible trobar algun carrer buit, els trams no arribaven al centre, ja que la gentada ho feia impossible... increïble... va ser increïble... i com no, festa per a tots els gustos i a totes hores... a les 9 del mati, encara podies estar ballant, xerrant, bebent...
Tot això durant 10 dies!!!!!! jo tan sols vaig poder estar-hi tres dies i mig...i de poc em va faltar que només dos... ja que vaig perdre el vol d'anada... :S però ho vaig poder solucionar.. això sí, pagant el doble del que em va costar... però bé, no me'n arrapanteixo.

En fi... a la pròxima i penjo les fotos del Festival.

Apa, us deixo que fa molta, massa calor!!!

Dag!

2 comments:

Anonymous said...

Dag!
que saudades de Gent e de vocês! e tu como estás?

beijo!

C. said...

Ai! Já foi este fim de semana que vieste :'(
buenoooo

mira, encontramo-nos em Bcn! Ah, e preciso de casa lá!!! Se souberes de alguma, avisa-me!

una abraçadaaaaaa