Thursday, May 25, 2006

sempre plovent...



Es passen tot el dia tancades a casa plorant, l'únic que volen és poder sortir al carrer i jugar amb els seus globus...
S'assemblen a una que jo conec...

Bé, aquests dies estant sent una gran... MERDA! ha tornat el fred i no para de ploure, ostres vaaaa!!! que vingui ja el bon temps, siusplauuuuuuuuuu. Sinó tornarem a Barcelona que ens ofegarem de la calor! i serà insuportable, com cada estiu. I ara el que volem és poder gaudir del bon temps aquí!!! vaaaa home!

Avui, és dia festiu a tota Bèlgica, i demà dia de festa a la Universitat, però com fa una setmana que no para de ploure poca cosa podem fer... jooooder. Però això sí, demà tenim preparada una gran festa a Turnhout, la ciutat de Dieter i el Jan... promet! promet!

Apa, us deixo...

Tot ziens!


Monday, May 22, 2006

El compte enrere...

Perdoneu, si no heu tingut moltes noticies meves, però han estat setmanes intenses...


Ghettoparty!! Quina festa... mare meva!!! crec que de les millors que hem viscut per aquestes terres!!

Va ser una festa genial, i molt especial. Com aquest cap de setmana, la visita de la Mercè (gràcies per tot, ha estat un cap de setmana molt entranyable, molt maco de veritat, som un perill tu i jo soles, eh?) i la despedida del Mateu.


(millor no comentar res de les cares...)


Doncs si, ja comencem a desfilar, el compte enrere ja comença, i ara tornar a terres catalanes, encara que uns arribaran més d’hora que d’altres.

Avui ja ens hem despedit, d'algú molt especial per la Mercè i per a mi. El Tumeu, ai! no, que és Mateu, perdona... :)
Demà, dia 23 de Maig se’n va a les 6 del dematí, cap a terres catalanes en bici, si si, més o menys uns 40 dies voltant per Europa!


I bé, ara la Mercè i jo ens hem quedat coixes durant un mes, hi ha un buit, fa falta algú, amb qui cantar l’himne del Barça quan guanya la champions, un caparró al qui poder rapar...

Serien tantes les fotos que s’haurien de penjar, per recordar totes les anècdotes... Kortijk, les kwaks, Köln, Pascua, vídeos i charlatan, Ivago, Ghettoparty, unes mamuts ...i moltes més...

Gaudeix del viatge de tornada, sempre tindràs un manual d’ajuda, ho saps.

Ha estat un plaer compartir aquest erasmus amb vosaltres dos, massanerus. Ho heu estat tot per mi. Gràcies.



Una vivència més, pel lloc dels records.

Cuida’t molt, i salut!!

Apa, ens veiem a la tornada.

Bon viatge!

Monday, May 15, 2006

Leuven

Doncs cap a Leuven varem anar! Si senyor.

Just després de tornar de Bologna, el dilluns mateix, Marianne, una noia que vaig conèixer durant el viatge, em va comentar que el dimarts aniria a una festa d’un conegut d’un amic seu, flipa...

I res, allà estàvem plantades a dos quarts de dotze, Marianne, Karoline, Ellen i jo.

Una casa enorme, amb gent per tot arreu; pels passadissos, per totes les habitacions, a les escales, davant dels lavabos, a les escales del pati, pel pati. En aquest hi van fer dues mini-carpes, una per vendre les begudes i patates i l’altre, pels que preferien estar de tranquis, i seure al sofà o al terra amb coixins, o també hi havien cadires, crec.

La música millor no va poder estar, hi havien quatre Dj’s, dos punxaven junts i els altres dos per separat. Va estar genial.

L’únic inconvenient de tota aquesta gran festa, era que al dia següent teníem classe a dos quarts de deu, i teníem que aixecar-nos a les set del mati per poder agafar bé el tren. És va portar de la millor manera que es va poder. A base de cafè de la màquina de la universitat. Si el normla ja és dolent... imagineu aquest...

Durant tota la setmana treballant conjuntament amb els alumnes d’il·lustració, fent tres panells plens de dibuixos, amb les nostres impressions sobre Itàlia, per després realitzar un gran pòster.

Ha estat una experiència divertida i a la vegada diferent, ja que fins ara, no havia tingut cap contacte amb altres estudiants d’il·lustració, només classes particulars amb els dos professors. Ara ja és una altra cosa.

I bé, ara toca presentar un book personal sobre el viatge a Bologna, així que aquí us mostro una pàgina del que estic fent...



El dia a Ferrara morts de gana, varem acabar devorant pizzes com caníbals. Que bones que eren!!!!!!

Apa, us deixo que devoreu les vostres coses...

Dag!

Saturday, May 06, 2006

Bologna...

Ciao!! Buongiorno, come sta?

Doncs si, a Itàlia... la bella Itàlia. Si és un no parar això...

A la tornada de Barcelona, em va sortir la oportunitat de marxar a Bologna, i ... doncs ho varem aprofitar!
El viatge era amb la universitat, les classes d’il·lustració, disseny gràfic i conceptes, per que us feu una idea: dos autobusos, més o menys 120 estudiants... i l’únic problema, que jo no coneixia a cap alumne! I ara realitzar un projecte comú.
Però com tenia moltes ganes d’anar a Bologna a veure a la Ruth i com no, gaudir de la bella Itàlia, així que em vaig apuntar!
I la veritat... ha estat un viatge genial. Pasta, pasta, pasta... pizza, foccacia de gelato, peroni, piadianes, gelatos i més gelatos, antiguitats i la Ruthyyyy!!!!

A més, ha estat curiós, perquè aquest cop he viscut des de dins, com són els "guiris" a terres mediterrànies. Per variar, a mi em prenien per una belga més... i no no no.


Ruth, te robé el dibujo de la nevera... "Coccinella"... me gustó y me lo quedé.


Bé, ara em toca exprimir Gent i el seu bon temps. Que ja comença el compte enrere...

Con molto piacere,

Ciao!